Meezingen?

We hebben een geweldig gospel- en kerstrepertoire waar we geregeld nieuwe gospels aan toevoegen. Nieuwe stukken leren we tijdens de repetities aan onder leiding van de dirigent en begeleid door de pianist. Bladmuziek en oefenbestanden ondersteunen ons daarbij. Daarnaast zingen we tijdens de repetities met veel plezier onze oudere nummers door. Zo houden we het hele repertoire bij en kunnen nieuwe leden er langzaam inkomen. Alle gospels maken we ons helemaal eigen zodat we ze zonder bladmuziek bij concerten uitvoeren. 

Ieder koorlid doet zoveel als mogelijk mee aan de optredens. Omdat we dan uit het hoofd zingen en tevens bewegingen en opstellingen afspreken is een zekere muzikaliteit, stemvastheid en gevoel voor ritme vereist. Na enkele repetities zal de dirigent een stemtest afnemen om te kunnen beslissen over aanname. 

Gospel, dat ‘goed nieuws’ betekent, is de muziek die ons elke week weer prikkelt en inspireert. Of je gelovig bent of niet.

Welkom
Denk je in bovenstaande te passen, neem dan ook contact met ons op voor een geschikte datum waarop we je met aandacht kunnen ontvangen.

We zoeken momenteel versterking bij de tenoren en bassen!!

Momenteel is de kans aanwezig dat je als sopraan of alt op een wachtlijst komt, maar meld je in ieder geval aan om kennis te maken.

Oefendag en -tijd

Woensdag 20:00 – 22:00 uur (inclusief pauze)

Oefenlocatie

Voorlopige locatie:
Heijendaal van DrieGasthuizenGroep
Sint Elisabethshof 201
6812 AX Arnhem